Ruta per la inclusió social

Transmissió de valors solidaris, de la diversitat i el voluntariat entre joves

A través de la Ruta per la Inclusió Social, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’EAPN Comunitat Valenciana-Xarxa per la Inclusió conviden als i a les joves (entre 16 i 30 anys) a visitar seus i projectes de les entitats que integren la Xarxa a la província de València.

La finalitat de la Ruta és donar a conéixer el treball que realitzen les organitzacions per la inclusió social de persones en situació de major vulnerabilitat i quines són les claus i prioritats en la lluita contra la pobresa. Es pretén que les persones joves coneguen diferents realitats i aspectes de la pobresa i/o exclusió social en la C. Valenciana, que s’acosten al context en el qual treballen les organitzacions, trenquen estereotips respecte a les persones afectades per aquesta realitat i s’informen sobre el valor del treball en xarxa i les opcions de voluntariat possibles.

A través d’aquest enllaç podreu inscriure-us en les visites que us abellisca, sempre que hi haja disponibilitat de places.

Podeu descarregar-vos la guia explicativa “En marxa per la inclusió: Transmissió de valors solidaris, de la diversitat i el voluntariat entre joves“.